Werkwijze & Kosten

Meer informatie over de werkwijze

Kom binnen!

Bij China Clinic kunt u gewoon binnenlopen. We vertellen u graag meer over Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Misschien heeft u een specifieke klacht of wens. Als het op dat moment niet uitkomt, kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens dat consult bespreken en bekijken we wat er aan de hand is. De diagnose wordt gesteld en we zullen samen met u bepalen wat de passende behandelwijze is.

Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen voor een afspraak.

Diagnose stellen

Tijdens de intake stelt de therapeut de diagnose. Niet alleen zullen we met u praten, maar ook gaan we uw tong bekijken en uw polsen voelen. Dit geeft een goede TCG-therapeut een beeld van de situatie in uw lichaam. Als er sprake is van een verstoorde energiehuishouding zal de therapeut met u bespreken wat de meest geschikte therapie is. Deze is erop gericht om de natuurlijke balans in uw lichaam te herstellen.

Behandeling

Meestal zal de aanpak bestaan uit een kuur van bijvoorbeeld 4 of 8 behandelingen. Na de eerste 2 keer bekijken we hoe effectief de gekozen behandelwijze is. Vervolgens gaan we - in overleg met u - met de behandelingen door of we passen de therapie aan. Het uiteindelijke doel verschilt natuurlijk van klacht tot klacht en van persoon tot persoon.

Kosten en vergoeding

De eenmalige intake is € 40, een acupunctuurconsult € 60 (indien onverzekerd € 45) . De kosten voor een Chinese kruidenkuur is afhankelijk van de dosering. Massage is voor 30 minuten € 30.

Aan het eind van de maand ontvangt u van ons een nota. Deze factuur kunt u naar de zorgverzekering sturen. U ontvangt spoedig de vergoeding volgens voorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.Vraag? Afspraak maken?


U kunt langskomen op de Bussumerstraat 48, even bellen met 035 - 624 78 78
of mailen naar info@chinaclinic.nl.


Openingstijden


dinsdag   09.00 - 18.00 uur
woensdag   09.00 - 18.00 uur
donderdag   09.00 - 13.00 uur
vrijdag   09.00 - 18.00 uur
zaterdag   09.00 - 13.00 uurDe wijze brengt zijn wijsheid in praktijk.