Praktijk & Therapeuten

Praktijk China Clinc Hilversum

China Clinic. Voel u thuis.

Prettige praktijk

Het is voor u en voor ons prettig als u zich op uw gemak voelt. Als u ontspannen bent, is dat natuurlijk fijn voor uzelf. Maar het is ook goed voor het effect van een behandeling. De praktijk hebben we daarom ingericht volgens de principes van de Feng Shui. Dit is de duizenden jaren oude leer van de harmonie tussen mens en natuur. U ziet dat terug in de gebruikte aardtinten (Chinees rood), wit en hout. Het interieur voelt daardoor rustgevend, natuurlijk en warm aan. Vanzelfsprekend wordt u behandeld in een discrete en hygiënische omgeving.

Hollandse koffie, Chinese thee?

Bij China Clinic maakt u een afspraak wanneer het uitkomt. En als u dan langskomt, kunt u van ons een warm welkom verwachten. In uw eigen taal. Of het nu Nederlands, Engels of Chinees is. Komt u even ietsje eerder, dan wordt u ontvangen met koffie of thee. Bent u meteen lekker ontspannen voor de behandeling. Daarbij nemen we echt de tijd voor u. En na een acupunctuurbehandeling wordt u vaak tien minuten gratis gemasseerd.

Kortom: bij China Clinic voelt u zich thuis. De omgeving is rustgevend, de ontvangst gemoedelijk, de behandeling professioneel. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan eens bij Therapeuten.Vraag? Afspraak maken?


U kunt langskomen op de Bussumerstraat 48, even bellen met 035 - 624 78 78
of mailen naar info@chinaclinic.nl.


Openingstijden


dinsdag   09.00 - 18.00 uur
woensdag   09.00 - 18.00 uur
donderdag   09.00 - 13.00 uur
vrijdag   09.00 - 18.00 uur
zaterdag   09.00 - 13.00 uur


Kalmte is de heer van haast.