Kruiden

Kruiden

Kruiden: heel normaal, veelzijdig en effectief

Van oudsher spelen kruiden een grote rol binnen de geneesmiddelen. In China zijn kruiden als geneesmiddel net zo gewoon als westerse medicijnen voor ons. Ongeveer 70% van alle aandoeningen wordt daar met Chinese kruidengeneesmiddelen behandeld.

De 'kruiden' bestaan uit plantaardige substanties. Kruiden worden vooral in combinatie gebruikt en zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zo kunnen hoofdeffecten elkaar versterken en bijwerkingen elkaar opheffen. Bovendien kan voor elke patiënt een kruidenmix-op-maat ontwikkeld worden. En dus krijgt u een medicijn met maximale geneeskrachtige werking, zonder bijwerkingen.

De Chinese kruiden zijn er niet alleen om te genezen. Ze worden ook ingezet om te voorkomen. Ze bevorderen de gezondheid, kunnen de kwaliteit van leven verbeteren en de wbghand vergroten.

De door ons gebruikte kruiden zijn overigens van biologisch hoogstaande kwaliteit. Ze bevatten geen substanties afkomstig van beschermde planten of dieren. U ontvangt de kruiden als thee, granulaat of tabletten.

Onze andere therapieën

We vertellen u ook graag meer over acupunctuur en massage.


Vraag? Afspraak maken?


U kunt langskomen op de Bussumerstraat 48, even bellen met 035 - 624 78 78
of mailen naar info@chinaclinic.nl.


Openingstijden


dinsdag   09.00 - 18.00 uur
woensdag   09.00 - 18.00 uur
donderdag   09.00 - 13.00 uur
vrijdag   09.00 - 18.00 uur
zaterdag   09.00 - 13.00 uur


De waterput staat stil, maar brengt velen in beweging.